Arbetsledande industrielektriker

Tedelektro söker Arbetsledande industrielektriker för uppdrag i Malmö!

Tedelektro expanderar och vi behöver därför en ledande montör/arbetsledare till vår grupp som utgår ifrån Malmö. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult mot våra kunder i Sydvästra Skåne med omnejd.

Vi söker en industrielektriker med god samarbetsförmåga och initiativkraft som är drivande, självständig och har en positiv anda. Våra kunder står i fokus varför det är viktigt att du har lätt för kommunikation med andra människor.

Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya elsystem där du kommer utföra löpande underhåll, felsökning, reparationer och nyinstallationer. Denna tjänst är riktad mot Malmö med omnejd och innebär att ansvar för en grupp montörer med varierande erfarenhet ute hos vår kund. Vi benämner tjänsten som arbetande arbetsledare.

Som person känner du stort ansvar för ditt arbete, du är strukturerad, noggrann, punktlig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer.

Vi vill att du:
Vill utvecklas till att leda mindre grupp elektriker
Är utbildad elektriker med över 6 års arbetslivserfarenhet i yrket
Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kan följa skriftliga och muntliga instruktioner
Har körkort B och egen bil

Att arbeta hos oss på Tedelektro innebär att arbeta tillsammans med de bästa i branschen. Långsiktigheten i våra relationer och strategier tillsammans med vår affärsidé gör oss till en trygg, stabil och uppskattad arbetsgivare. Gillar man frihet under ansvar är Tedelektro den ideala arbetsplatsen.

Vi arbetar mycket för att vår personal skall trivas och känna samhörighet vilket innebär en hel del gemensamma aktiviteter, korta beslutsvägar och individuella lösningar.

Rekryteringsförmedlare och rekryterare övriga försäljare av rekryteringstjänster undanbedes.