Jättesatsning på IT

Låt oss få presentera Fredrik Olausson: Ny Koncernchef för Tedkomp-Gruppens IT-verksamhet i Tedkompile AB och Team42 AB.

Två år efter avknoppningen är vi tillbaka på marknaden igen! Sedan 2003 har vi erbjudit marknadens bästa mjukvaruutvecklare till marknadens bästa priser med fokus på kvalitet och glada medarbetare. Vi tänker fortsätta med detta framåt genom enormt fokus på effektivitet och låga omkostnader samt fantastisk personalpolitik.

Fredrik Olausson har 25 års erfarenhet inom IT/tech-branschen i bagaget, både som anställd men även i egna bolag. Med fokus på ledarskap och affärsutveckling kommer det ge oss fina förutsättningar att ta nästa steg på vår fortsatta tillväxt-resa.

Fredrik: “Jag gillar IT/människor och tycker att det är en fantastiskt rolig bransch! Att få utveckla och leda konsulter i vardagen och jobba med företag/personalutveckling är verkligen det jag brinner för.”

Tedkomps grundare Mats Tedenryd fortsätter: ”Fredrik, med lång ledarerfarenhet både från entreprenörsdrivna men framför allt stora börsbolag, bidrar med professionalism och struktur till vår återkomst inom IT. Samtidigt har Fredrik ett erkänt stort hjärta där han sätter individen i fokus istället för att tjäna sista kronan. Han passar därmed perfekt in i vårt familjära feelgood-bolag.

Fredrik tar direkt över det operativa ansvaret för Gruppens IT-konsulter och kunder.

Välkommen in i familjen Fredrik!”