,

Tedelektro söker Elektriker/Industrielektriker

Arbetsbeskrivning
Tedelektro håller på att expandera och vi behöver fler konsulter. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult mot våra kunder i nordvästra Skåne med omnejd.
Vi söker en elektriker med god samarbetsförmåga och initiativkraft som är drivande, självständig och har en positiv anda. Våra kunder står i fokus varför det är viktigt att du har lätt för kommunikation med andra människor.

Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya elsystem där du kommer utföra löpande underhåll, felsökning, reparationer och nyinstallationer. Som konsult kan det bli aktuellt att arbeta hos olika kunder och uppdragen kan variera från 1 vecka till flera år beroende på kund.

Som person känner du stort ansvar för ditt arbete, du är strukturerad, noggrann, punktlig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer.

Vi vill att du:
 Är utbildad elektriker med 2-4 års arbetslivserfarenhet
 Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 Kan följa skriftliga och muntliga instruktioner
 Har körkort B

Vi erbjuder
Att arbeta hos oss på Tedelektro innebär att arbeta tillsammans med de bästa i branschen.
Långsiktigheten i våra relationer och strategier tillsammans med vår affärsidé gör oss till en trygg, stabil och uppskattad arbetsgivare. Gillar man frihet under ansvar är Tedelektro den ideala arbetsplatsen.
Vi arbetar mycket för att vår personal skall trivas och känna samhörighet vilket innebär en hel del gemensamma aktiviteter, korta beslutsvägar och individuella lösningar.

Om oss – Tedkomp-gruppen
Tedkomp AB är en mycket expansiv företagsgrupp med ett hundratal konsulter i bolagen Tedelektro AB, Tedenryd Service AB, Tedsys AB, Tedkompile AB och Tedadmin AB.

Företaget grundades 2003 av erfarna industrialister som såg en potential att effektivisera konsultbranschen.

Vår affärsidé är att inom valda kompetensområden förse våra kunder med de bästa konsulterna till marknadens bästa priser. Vi arbetar idag inom områdena Industriteknik och IT, inom ett antal olika specialistområden. Stämning är familjär och omtänksam och det finns stora möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och utvecklas med företaget.

Skicka in din ansökan nu!
mattias.fabricius@tedelektro.se
Mattias Fabricius