Tedadmin – byråpartner hos Fortnox

fortnox-logga fortnox

 

 

Tedadmin har valt att bli byråpartner hos Fortnox!

Som Sveriges ledande leverantör av webbaserade program för redovisningsbyråer och företag ser vi Fortnox som det självklara valet. Fortnox har många moduler att erbjuda inom redovisning, lön och administration och är ett mycket användarvänligt och prisvärt program. Man har möjlighet att på ett lätt sätt hitta ett bra och anpassat samarbete mellan redovisningskonsult och kund som man kan förändra efterhand som kraven och förutsättningarna förändras.

Om du har Fortnox till ditt företag idag kan vi på ett enkelt sätt ansluta oss till ert bolag utan att behöva göra någon flytt av bokföringen!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *