Säkerhet för utvecklare är ett spännande område som väcker mycket intresse och nyfikenhet. Det är dessutom ett område som blir viktigare för var dag som går. Företag har inte råd att inte tänka över sina säkerhetsstrategier. Om vi som konsulter är medvetna så kan vi hjälpa våra kunder på ännu bättre sätt.

Så efter ett varmt sommarlov var Tedacademy tillbaka med höstens första event:
Säkerhetsföreläsning med Siren Hofvander och Louis Hansen.

Detta blev en mycket givande och intressant kväll som började med att Louis höll en teoretisk genomgång. En bra start för att bygga grunden och skapa medvetenhet inför kommande övning.

När sedan Siren tog över blev det praktisk övning med ett spel på whiteboarden. Detta gav upphov till diskussioner, tankar och åsikter som ventilerades.

fil-2016-10-07-13-54-27fil-2016-10-07-13-53-13

fil-2016-10-07-13-53-49

När man sätter duktiga konsulter i händerna på duktiga föreläsare så finns chansen att det blir mycket diskussioner, frågor och samtal som driver kunskapen framåt. Precis det hände ikväll. Det var ingen som ville sluta prata. Vilket naturligtvis är helt fantastiskt och ett bra betyg till alla inblandade. Innan vi stängde för kvällen blev det äppelpaj med vaniljsås ackompanjerat med smågrupper som funderade över olika säkerhetsproblem de ville lösa.

fil-2016-10-07-13-56-18

Tack alla som var där!

Välkomna igen nästa gång!