.NET-utvecklare / C# / programmerare / mjukvaruutvecklare

Om jobbet

Tedkomp – Teknikföretaget med fokus på kunder och medarbetare – vi söker nu en kreativ och driven .NET-utvecklare.

 

Vi är konsulter som hjälper en mängd spännande teknikföretag i regionen, men driver också projekt in-house och utvecklar egna produkter på kontoret i Malmö. Våra kunder spänner från små teknikintensiva företag till stora internationella börsnoterade bolag.

 

Vi söker dig som älskar programmering. Du vet med dig att du är duktig på det du gör och är framgångsrik i ditt arbete. Du har ett driv att ständigt vilja bli bättre och utveckla dina kunskaper. För att passa in i rollen är det viktigt att du har teamkänsla och trivs att jobba tillsammans med andra.

 

Kvalifikationer:

  • Flerårig erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Gedigen kunskap inom C# och .NET ramverket
  • Erfarenhet av versionshantering (ex. Git)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Det är meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet av:

  • JavaScript
  • Databaser
  • REST-services
  • Agila metoder, TDD, Test Automation

 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med familjär och omtänksam stämning med stora möjligheter att påverka arbetsuppgifterna och utveckla dina tekniska kunskaper. Kompetensen hos våra medarbetare är mycket hög, organisationen platt och onödiga kostnader minimerade. Tillsammans utgör dessa parametrar ett vinnande koncept som gjort Tedkomp mycket attraktivt på marknaden i både hög- och lågkonjunktur.

 

Eftersom vi har de bästa i branschen, och dessutom till mycket konkurrenskraftiga priser, har vi konstant brist på personal och värdesätter de vi har mycket högt. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara roligt på jobbet och är övertygade om att har man roligt på jobbet presterar man bättre!

 

Intressant?

Skicka din ansökan till jobb@tedkomp.se 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *